Jobb agyféltekés rajztanfolyam és rajzolás Győr

Szeretnél Te is csodálatos rajzokat készíteni?

Elsajátíthatod 3 nap alatt a jobb agyféltekés rajzolás módszerét, mely segítségével gyönyörű rajzokat alkothatsz!
3 napos rajztanfolyamunkon a rajzkészséged fejlődése mellett felfedezheted, hogy sokkal több a benned rejlő lehetőség és tehetség, mint gondoltad!

Jobb agyféltekés rajzoktatás több mint 10 éves gyakorlattal

 

2008 óta folyamatosan tartott rajztanfolyamainkon minden résztvevő, aki az instrukcióknak megfelelően végigcsinálta a tanfolyam feladatait, az hatalmas fejlődést ért el önmagához képest a rajzolás területén, és egy csodás portré elkészítésével zárhatta a képzést.

Nagy öröm számunkra, hogy a nálunk végzett rajzosok egy része tovább csiszolja művészetét és gyönyörű rajzokat készítenek a tanfolyam után is!

Rajztanfolyamunkról mondták

Végzett rajzosaink véleményei

“Világ életemben “eléggé jól rajzló”-nak gondoltam magamat, de mindig úgy éreztem, hiányzik valami, hogy IGAZÁN jó legyen. Hogy PONT OLYAN legyen. A tanfolyam ebben nyújtott nekem nagyszerű segítséget: megtanította, mi az a két legfontosabb dolog, ami nélkül nem lehet igazán nagyszerűt alkotni…

Dr. Vitális Eszter

“Amikor rajzolok, kikapcsol az agyam, a gondolatok nem űzik egymást a fejemben. Megtanultam másképp látni, máshogy megközelíteni a dolgokat, a rajz azonban csak eszköz, a végeredmény semmihez nem hasonlítható, boldog érzéssel tölt el”…

Dr Tóth Gabriella

“Köszönöm azt az élményt, amelyet a rajztanfolyam során megtapasztalhattam és azt, hogy mindezt Tőletek volt szerencsém elsajátítani. Számomra óriási élmény volt mind a tanfolyam, mind pedig az, hogy a rajzolás mögé bújtatva egy új látásmódot is magaménak tudhatok”

Bilincsi Lajos

Akiknek a Jobb agyféltekés rajzoktatás köszönhető

A Kaliforniai Állami Egyetem rajztanárának, professzorának: Betty Edwardsnak köszönhető, hogy megalkotta ezt a zseniális rajzoktatási módszert, valamint a Chicagói Egyetem Nobel-díjas tanárának, neurofiziológus kutatójának: Roger W. Sperrynek is köszönhető, hiszen az ő kutatási eredményeire alapozva hozta létre Betty Edwards ezt az új rajzoktatási formát. Roger W. Sperry az agyterületek funkcióinak feltérképezésében tett munkásságáért kapott Nobel-díjat. E két csodálatos tanárnak-kutatónak köszönhetően nagy lépést tehetsz előre rajztudásodban, készíthetsz igazán szép rajzokat, közvetlen tapasztalatot és tudást szerezhetsz a „jobb és bal agyféltekés üzemmódokról” és élvezheted 3 napon át az alkotás örömét jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon.

 jobb agyféltekés rajzolás miskolc

Bilincsi Lajos rajztanfolyam utáni alkotása

Mit csinálunk a rajztanfolyamunkon?

Rajztanfolyamunkon megtanítunk egy új, jobb agyféltekés látásmódot, hogy valóban azt rajzolhasd, amit látsz. Speciális rajzfeladatokon keresztül, lépésről-lépésre haladva, az agy-kéz és szem-kéz koordináció és a többi alapkészség fejlesztésével végül képes leszel nagyon szépen rajzolni. A tanfolyam végén mindenki készít egy meglepően magas színvonalú portrét, amin keresztül lemérhetjük, hogy milyen nagyot fejlődtünk a 3 nap alatt. Innentől kezdve miden lehetőséged meg lesz, hogy egyre jobb és jobb rajzokat készíthess önmagad és mások örömére.

 jobb agyféltekés rajz Nácsa János

Nácsa János rajztanfolyam utáni alkotása

3 értékes napot tölthetsz egy igazán inspiráló, kreatív, jó hangulatú társaságban.
A rajztanfolyamon, és az utána készült csodás rajzokat és a rajzolás közben készült képeket megtaláljátok a galériánkban

Kívánunk Nektek örömteli alkotást és sok sikert életetek összes területén!

Ajándékozzon szeretteinek, barátainak, ismerőseinek 25 000 Ft értékű rajztanfolyam ajándékutalványt

Jobb agyféltekés rajztanfolyamaink:

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

GYŐR

Városház tér 3.

(Győri Aero Klub)

2019. November 1-3.

Akciós áron: 25.000 Ft

(Az ár a rajzeszközöket is tartalmazza.)

+36 20 468 5087

Oktatók: Juhosné Atyi Marianna és Juhos Nándor

Jelentkezés vagy érdeklődés e-mail:

Share This