Jobb agyféltekés rajztanfolyam és rajzolás Szeged

Te is szeretnél csodálatos rajzokat készíteni?

Látványos fejlődést érhetsz el 3 nap alatt rajztudásodban
3 napos képzésünk keretében megtapasztalhatod, hogy mennyi képesség és tehetség rejlik még benned!

Több mint 10 éves tapasztalat a jobb agyféltekés rajztanításban!

 

2008 óta folyamatosan tartunk jobb agyféltekés rajztanfolyamokat, minden tudásunkat és tapasztalatunkat maximálisan beleadva, hogy a tanfolyam végére csodás alkotások születhessenek.

Eddigi tanfolyamainkon minden résztvevő, aki elvégezte a 3 napos tanfolyam feladatait, látványos fejlődést ért el. Nagy öröm számunkra, hogy rengeteg emberhez juttathattuk el ezt a kiváló módszert és hozzájárulhattunk sikereikhez, osztozva a tanítás és a közös alkotás örömeiben.

Rajztanfolyamunkról mondták

Végzett rajzosok véleménye

“Világ életemben “eléggé jól rajzló”-nak gondoltam magamat, de mindig úgy éreztem, hiányzik valami, hogy IGAZÁN jó legyen. Hogy PONT OLYAN legyen. A tanfolyam ebben nyújtott nekem nagyszerű segítséget: megtanította, mi az a két legfontosabb dolog, ami nélkül nem lehet igazán nagyszerűt alkotni…

Dr. Vitális Eszter

“Amikor rajzolok, kikapcsol az agyam, a gondolatok nem űzik egymást a fejemben. Megtanultam másképp látni, máshogy megközelíteni a dolgokat, a rajz azonban csak eszköz, a végeredmény semmihez nem hasonlítható, boldog érzéssel tölt el”…

Dr Tóth Gabriella

“Köszönöm azt az élményt, amelyet a rajztanfolyam során megtapasztalhattam és azt, hogy mindezt Tőletek volt szerencsém elsajátítani. Számomra óriási élmény volt mind a tanfolyam, mind pedig az, hogy a rajzolás mögé bújtatva egy új látásmódot is magaménak tudhatok”

Bilincsi Lajos

Akik a rajzoktatást forradalmasították

A jobb agyféltekés rajztanfolyamon használt módszert két zseniális embernek köszönhetjük: Betty Edwardsnak, a Kaliforniai Állami Egyetem professzor rajztanárának és Roger W. Sperrynek, a Chicagói Egyetem Nobel-díjas neurofiziológus kutató tanárának. Roger W. Sperry a különböző agyterületek működésének feltérképezéséért kapott Nobel-díjat, mely eredmények alapján Betty Edwardsnak sikerült egy szuper hatékony rajztanulási rendszert megalkotnia.
E két csodálatos elmének köszönhető, hogy a 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamon látványos fejlődést érhetsz el rajztudásod terén és megtapasztalhatod a jobb agyféltekés, kreatív alkotás élményét!

 jobb agyféltekés rajzolás miskolc

Bilincsi Lajos rajztanfolyam utáni alkotása

Mi történik a rajztanfolyamunkon?

A rajztanfolyamon megtanuljuk az alkotáshoz elengedhetetlen speciális látásmódot, megtapasztalva a „jobb agyféltekés működési módot” ami az összes művészi és egyéb kreatív tevékenység alapja. A szem-kéz és agy-kéz koordinációt és a rajzoláshoz szükséges további alapkészségeket fejlesztő, érdekes feladatokon keresztül, lépésről lépésre haladva jutunk el a 3. nap végére egy csodás, összegző rajz készítéséig. A rajztanfolyam végére az összes feltétel a rendelkezésedre áll, hogy egyre fantasztikusabb rajzokat készíts. A folyamat nem áll meg, ha folytatod a rajzolást, képességeid tovább finomodnak és egyre jobb és jobb leszel!

 jobb agyféltekés rajz Nácsa János

Nácsa János rajztanfolyam utáni alkotása

A rajztanfolyamon 3 napot tölthetsz örömteli alkotással, egy inspiráló, vidám társaságban. A tanfolyamon készült fotókat, valamint a tanfolyamon és a tanfolyam után készült rajzokat láthatjátok a galériánkban.

Kívánunk Nektek örömteli alkotást és sok sikert életetek összes területén!

Ajándékozzon szeretteinek, barátainak, ismerőseinek 25 000 Ft értékű rajztanfolyam ajándékutalványt

Jobb agyféltekés rajztanfolyam helyszín, és időpontok:

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

SZEGED

2019. Október 11 – 13.

Akciós áron: 25.000 Ft

(Az ár a rajzeszközöket is tartalmazza.)

+36 20 468 5087

Oktatók: Juhosné Atyi Marianna és Juhos Nándor

Jelentkezés vagy érdeklődés e-mail:

Share This