Jobb agyféltekés rajzok

Jobb agyféltekés rajzok a tanfolyam elvégzése után

Reméljük Nektek is örömteli élményt nyújtanak az általunk készített jobb agyféltekés rajzok! A rajzolásban elért sikereink inspirálóan hatnak életünk egyéb területeire is.
Nálunk már működik a módszer és használjuk is! Te is képes vagy rá! Te általad is születhetnek jobb agyféltekés rajzok, élvezheted az új látásmód előnyeit és az alkotás örömeit.
Gyere, rajzolj velünk, és tartozz Te is a tehetséges rajzosok táborába!
Fogadjátok szeretettel alkotásainkat!

A képre, vagy a névre kattintva tekinthetik meg a többi alkotást

Készíthetünk ajándékba rajzokat, ami kedves és szórakoztató tevékenység, ezek a rajzok örök emlékek lesznek.

Portré készítése a rajztanfolyam elvégzése után már nem egy nehéz, megoldhatatlannak tűnő feladat, hanem egy élvezetes, örömteli élmény.

Az alkotás során egyre jobbá, kreatívabbá válunk a rajzolás terén. Egyre jobban működik az intuíciónk és ezáltal egyre sikeresebbé válunk az életünk egyéb területein is.

Rajzolás közben egyszerre koncentrált és ellazult állapotban vagyunk, miközben pihentetjük a mindennapok során túlterhelt bal agyféltekénket. Az alkotás folyamata energiával tölt fel bennünket, akár a relaxáció vagy a meditáció.

A rajztanfolyam után már bátran készíthetünk portrékat, lerajzolhatjuk családtagjainkat, barátainkat vagy kísérletezhetünk és kipróbálhatunk új témákat, különböző stílusokban.

Share This