Jobb agyféltekés rajztanfolyam és rajzolás Kecskemét

Te is szeretnéd elsajátítani a csodálatos rajzok készítésének jobb agyféltekés módszerét?

Látványosan fejlődhetsz 3 nap alatt a rajzolás területén!
Rajztanfolyamunkon felfedezheted, hogy a megfelelő módszerek segítségével, sokkal többre vagy képes, mint valaha is sejtetted volna!

Jobb agyféltekés rajztanítás több mint 10 éves tapasztalattal

 

Jobb agyféltekés rajztanfolyamainkon – melyeket 2008 óta folyamatosan tartunk – azt tapasztaltuk, hogy 100 %-ban mindenki, aki végigcsinálta a tanfolyam gyakorlatait, képes volt hatalmas fejlődést elérni a rajzolásban, és elkészíteni egy nagyszerű rajzot a tanfolyam végére.

A jó hír az, hogy a fejlődés itt nem áll meg! Nagyon büszkék vagyunk tehetséges rajzosainkra, akik a tanfolyam végeztével, élvezve az alkotás örömét tovább fejlesztik képességeiket, és mára már elképesztően jól rajzolnak!

Vélemények a rajztanfolyamunkról

Vélemények végzett rajzosainktól

“Világ életemben “eléggé jól rajzló”-nak gondoltam magamat, de mindig úgy éreztem, hiányzik valami, hogy IGAZÁN jó legyen. Hogy PONT OLYAN legyen. A tanfolyam ebben nyújtott nekem nagyszerű segítséget: megtanította, mi az a két legfontosabb dolog, ami nélkül nem lehet igazán nagyszerűt alkotni…
Dr. Vitális Eszter

“Amikor rajzolok, kikapcsol az agyam, a gondolatok nem űzik egymást a fejemben. Megtanultam másképp látni, máshogy megközelíteni a dolgokat, a rajz azonban csak eszköz, a végeredmény semmihez nem hasonlítható, boldog érzéssel tölt el”…
Dr Tóth Gabriella

“Köszönöm azt az élményt, amelyet a rajztanfolyam során megtapasztalhattam és azt, hogy mindezt Tőletek volt szerencsém elsajátítani. Számomra óriási élmény volt mind a tanfolyam, mind pedig az, hogy a rajzolás mögé bújtatva egy új látásmódot is magaménak tudhatok”
Bilincsi Lajos

A rajztanítás modern mesterei

Betty Edwards (Kaliforniai Állami Egyetem rajztanára, professzora) alkotta meg a jobb agyféltekés rajzolás módszerét a híres Roger W. Sperry (Chicagói Egyetem Nobel-díjas tanárának, neurofiziológus kutatójának) munkái alapján. Roger W. Sperry térképezte fel többek között az agyféltekék különböző funkcióit, amiért Nobel-díjat kapott. Ennek a két nagyszerű embernek köszönhető, hogy a jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon csodálatos előrelépést érhetsz el a rajzolásban, és élvezheted a kreatív, örömteli alkotást, miközben közvetlen tapasztalatokat és tudást szerezhetsz a „jobb és a bal agyféltekés üzemmód” működéséről is.

 jobb agyféltekés rajzolás miskolc
Bilincsi Lajos rajztanfolyam utáni alkotása

Rajztanfolyamunk

A tanfolyamunkon megtanítjuk a jobb agyféltekés látásmódot, mely a rajzolás alapja. Különleges, egymásra épülő rajzfeladatokon keresztül, fokozatosan, lépésenként haladva fejlesztjük az agy-kéz, szem-kéz koordinációt, és a rajzoláshoz elengedhetetlen további alapkészségeket. A rajztanfolyamot egy csodálatos, összegző rajzzal zárjuk, amin keresztül, a megszerzett összes tudásunkat megmutathatjuk. A tanfolyam végére minden lehetőség a kezedben lesz, hogy egyre csodásabb rajzokkal lepd meg környezeted.

 jobb agyféltekés rajz Nácsa János
Nácsa János rajztanfolyam utáni alkotása
Rajztanfolyamunkon örömteli rajzolással tölthetsz 3 kellemes napot, egy kreatív, inspiráló társaságban.

A tanfolyam alatti és utáni gyönyörű alkotásokat, valamint az alkotás folyamatáról készült fotókat megtekinthetitek a galériánkban

Kívánunk Nektek örömteli alkotást és sok sikert életetek összes területén!

Ajándékozzon szeretteinek, barátainak, ismerőseinek 34.990 Ft értékű rajztanfolyam ajándékutalványt

Jobb agyféltekés rajztanfolyam helyszín, és időpontok:

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

 

Kecskeméten a rajztanfolymokat sajnos nem tudjuk indítani.

Jelenleg:

Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron

tartunk tanfolyamokat.

Akciós áron: 34.990 Ft

(Az ár a rajzeszközöket is tartalmazza.)

+36 20 468 5087

Oktatók: Juhosné Atyi Marianna és Juhos Nándor

Jelentkezés rajztanfolyamra

Share This