Jobb agyféltekés rajztanfolyam és rajzolás Miskolc

Szeretnéd megtanulni az igazán szép rajzok készítésének titkát?

3 nap alatt hatalmas fejlődést érhetsz el rajztudásodban és felfedezheted, hogy sokkal több lehetőség rejlik benned, mint valaha is gondoltad!

Te is képes vagy rá!

 

2008 óta, azaz több mint 10 éve tartunk jobb agyféltekés rajztanfolyamokat 100 %-os sikerrel, ami azt jelenti, hogy aki végighaladt a 3 napos kurzus összes feladatán, az a tanfolyam végére látványos fejlődést érhetett el rajztudásában.

Mindig csodálatos érzéssel tölt el bennünket a tanfolyam végén a résztvevők örömteli sikerének és nagyszerű rajzainak látványa! Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a galériánkban található fotókat a tanfolyamon készült rajzokról.

Rólunk mondták

Végzett hallgatóink véleménye

“Világ életemben “eléggé jól rajzló”-nak gondoltam magamat, de mindig úgy éreztem, hiányzik valami, hogy IGAZÁN jó legyen. Hogy PONT OLYAN legyen. A tanfolyam ebben nyújtott nekem nagyszerű segítséget: megtanította, mi az a két legfontosabb dolog, ami nélkül nem lehet igazán nagyszerűt alkotni…

Dr. Vitális Eszter

“Amikor rajzolok, kikapcsol az agyam, a gondolatok nem űzik egymást a fejemben. Megtanultam másképp látni, máshogy megközelíteni a dolgokat, a rajz azonban csak eszköz, a végeredmény semmihez nem hasonlítható, boldog érzéssel tölt el”…

Dr Tóth Gabriella

“Köszönöm azt az élményt, amelyet a rajztanfolyam során megtapasztalhattam és azt, hogy mindezt Tőletek volt szerencsém elsajátítani. Számomra óriási élmény volt mind a tanfolyam, mind pedig az, hogy a rajzolás mögé bújtatva egy új látásmódot is magaménak tudhatok”

Bilincsi Lajos

A jobb agyféltekés rajzolás felfedezői

Ezt a zseniális, jobb agyféltekés rajzolási módszert egy amerikai rajztanár, egyben a Kaliforniai Állami Egyetem professzora – Betty Edwards – alakította ki Roger W. Sperry, Nobel-díjas neurobiológus, neuropszichológus kutatásait véve alapul.
Roger W. Sperry az agyféltekék különböző funkcióinak feltérképezését kutatta, Nobel-díját is ezen a szakterületen elért eredményeiért kapta. Ezen fantasztikus emberek munkásságának köszönhető oktatási módszer segítségével, rajztanfolyamunk 3 napja alatt elsajátíthatod a jobb agyféltekés rajzolás titkait és élvezheted az alkotás és fejlődés örömét!

 jobb agyféltekés rajzolás miskolc

Bilincsi Lajos rajztanfolyam utáni alkotása

Rajztanfolyamról

Jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon a rajzoláshoz szükséges kulcsfontosságú készségeket és látásmódot fejlesztjük. A rendkívül érdekes rajzfeladatok végzése során egy-egy területtel foglalkozunk, melyeken fokozatosan haladunk végig. Egy speciális technikával gyakoroljuk a „jobb agyféltekés üzemmódot”, ami elengedhetetlen bármilyen kreatív vagy művészi tevékenységhez.A tanfolyam végére szépen összeáll a rajzoláshoz szükséges összes képességünk, aminek köszönhetően meglepően magas színvonalú rajzot készíthetünk a rajztanfolyam előtti rajzunkhoz képest!

 jobb agyféltekés rajz Nácsa János

Nácsa János rajztanfolyam utáni alkotása

Tanfolyamunkon, 3 napon át jó hangulatban, hasonló érdeklődési körű emberek kellemes társaságában alkothatsz.
Az alkotás pillanatairól készült fotókat, valamint a tanfolyam előtti és utáni rajzokat megtekinthetitek a galériánkban.

Kívánunk Nektek örömteli alkotást és sok sikert életetek összes területén!

Ajándékozzon szeretteinek, barátainak, ismerőseinek 34.990 Ft értékű rajztanfolyam ajándékutalványt

Jobb agyféltekés rajztanfolyam helyszín, és időpontok:

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

MISKOLC

József Attila u. 27.

(Babavilág Gyermekáruház Bemutatóterme)

Akciós áron: 34.990 Ft

(Az ár a rajzeszközöket is tartalmazza.)

+36 20 468 5087

Oktatók: Juhosné Atyi Marianna és Juhos Nándor

Jelentkezés rajztanfolyamra

Share This