Jobb agyféltekés rajztanfolyam és rajzolás Székesfehérvár

Szeretnél végre igazán jól rajzolni?

Elsajátíthatod 3 nap alatt a jobb agyféltekés rajzolás mesterfogásait, aminek alkalmazásával egyre szebb rajzokat készíthetsz!
Rajztudásod fejlesztése mellett, jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon felfedezheted, hogy sokkal több tehetség és lehetőség rejlik még benned, mint sejtetted volna!

Több mint 10 éves tapasztalattal a Jobb agyféltekés rajzoktatásban

 

2008-ban kezdtük el tartani jobb agyféltekés rajztanfolyamainkat, és azt tapasztaltuk, hogy mindenki, aki kellő motivációval rendelkezik és végigcsinálja a tanfolyam feladatait meg tud tanulni magas színvonalon rajzolni, és képes egy gyönyörű portré rajzzal zárni a kurzust.

A rajztanfolyam után a fejlődés tovább folytatódik, és egyre szebb és szebb rajzok kerülnek ki volt rajzosaink keze alól, akiknek alkotásait mindig megcsodáljuk, és sikereikre nagyon büszkék vagyunk

Rajzoktatásunkról mondták

Végzett rajzosok véleményei

“Világ életemben “eléggé jól rajzló”-nak gondoltam magamat, de mindig úgy éreztem, hiányzik valami, hogy IGAZÁN jó legyen. Hogy PONT OLYAN legyen. A tanfolyam ebben nyújtott nekem nagyszerű segítséget: megtanította, mi az a két legfontosabb dolog, ami nélkül nem lehet igazán nagyszerűt alkotni…

Dr. Vitális Eszter

“Amikor rajzolok, kikapcsol az agyam, a gondolatok nem űzik egymást a fejemben. Megtanultam másképp látni, máshogy megközelíteni a dolgokat, a rajz azonban csak eszköz, a végeredmény semmihez nem hasonlítható, boldog érzéssel tölt el”…

Dr Tóth Gabriella

“Köszönöm azt az élményt, amelyet a rajztanfolyam során megtapasztalhattam és azt, hogy mindezt Tőletek volt szerencsém elsajátítani. Számomra óriási élmény volt mind a tanfolyam, mind pedig az, hogy a rajzolás mögé bújtatva egy új látásmódot is magaménak tudhatok”

Bilincsi Lajos

Kiknek köszönhetjük a Jobb agyféltekés rajzoktatást

A Kaliforniai Állami Egyetem kiváló rajztanár professzora Betty Edwards hozta létre a jobb agyféltekés rajzoktatás metódusát egy szintén kiemelkedő Nobel-díjas neurofiziológus, a Chicagói Egyetem kutató tanára, Roger W. Sperry munkáira építve. Roger W. Sperry az agyféltekék és a különböző agyterületek működésének feltérképezéséért Nobel-díjat kapott. Nekik köszönhetjük, hogy jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon, rövid idő alatt meglepően nagy fejlődést érhetsz el a rajzolás területén. 3 napon keresztül, egy vidám, kreatív társaságban fedezheted fel a „jobb agyféltekés üzemmód” előnyeit, átadhatod magad az alkotás örömének, majd egyre magasabb színvonalú rajzokat alkothatsz a tanfolyam után is.

 jobb agyféltekés rajzolás miskolc

Bilincsi Lajos rajztanfolyam utáni alkotása

Mi várható a rajztanfolyamunkon? (Székesfehérvár)

Egy különleges, „jobb agyféltekés” látásmódot tanítunk meg, hogy a környezetedet a maga valóságában, sokkal pontosabban láthasd, ezáltal jobban le is tudd majd rajzolni. Nagyon érdekes, egymásra épülő rajzfeladatokon keresztül, apró lépésenként haladunk előre a szem-kéz, agy-kéz koordináció és a többi, rajzoláshoz szükséges készségek fejlesztésével. A rajztanfolyam végén mindenki elkészít egy-egy gyönyörű összegző portrét, amiben a 3 nap alatt tanultakat foglaljuk össze. A záró rajz mindig figyelemre méltó fejlődést szokott mutatni.

 jobb agyféltekés rajz Nácsa János

Nácsa János rajztanfolyam utáni alkotása

A rajztanfolyam után, már önállóan is képesek vagyunk használni a tanultakat és egyre kiválóbb rajzokat alkothatunk saját örömünkre, családtagjaink, barátaink, ismerőseik, vagy akár egy tágabb közönség számára is. 3 igazán tartalmas napot tölthetsz hasonló érdeklődéskörű, kedves, inspiráló emberek társaságában. Csodás érzés számunkra, hogy nagyszerű rajzok születnek a rajztanfolyam után is, amiket bemutathatunk honlapunkon. A rajztanfolyamon és tanfolyam után készült fotókat megtaláljátok honlapunk galériájában
Kívánunk Nektek örömteli alkotást és sok sikert életetek összes területén!

Ajándékozzon szeretteinek, barátainak, ismerőseinek 34.990 Ft értékű rajztanfolyam ajándékutalványt

Jobb agyféltekés rajztanfolyamaink:

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

SZÉKESFEHÉRVÁR

Budai út 43. B/8. terem.

(Corvinus Egyetem Kollégiuma)

2022. Július 27-29.

Akciós áron: 34.990 Ft

(Az ár a rajzeszközöket is tartalmazza.)

+36 20 468 5087

Oktatók: Juhosné Atyi Marianna és Juhos Nándor

Jelentkezés rajztanfolyamra

Share This