Rólunk

Juhosné Atyi Marianna

1996-ban divatstiliszta oklevelet szereztem. Évekig a Fürge Ujjak divattervezője voltam, kézimunka és rövidáru boltban dolgoztam.
Divatstúdiót vezettem, divatbemutatókat szerveztem és zsűriztem.
2000-2012 között asztrológiai és pszichológiai tanulmányokat folytattam, majd felnőttképzés szervező diplomát is szereztem. Önismereti és személyiségfejlesztő kurzusokon vettem részt, ma már hasonló tanfolyamokat szervezek és vezetek, ill. asztrológiai elemzéseket készítek.
Ezekben a témákban jelenleg is képzem magam, asztro-pszihológiát tanulok.
2008-ban elsőként kezdtem el Debrecenben rendszeresen jobb agyféltekés rajztanfolyamokat tartani. Jelenleg a férjemmel együtt vezetjük ezt a kurzust. Országos és helyi lapokban, asztrológiával, önismerettel és jobb agyféltekés módszerekkel kapcsolatos cikkeket írtunk, rádióriportokat adtunk.
Célom, minél több embert megismertetni az alkotás örömével, ezért Debrecenben, Piac u. 63. szám alatt, (Apolló Mozi mellett) megnyitottuk – családi vállalkozásban – a Kiselefánt kreatív-hobby és kézimunka boltunkat, ahol kötő-horgoló, hímző és dekupázs tanfolyamokat is tartunk.

Juhos Nándor

Jelenleg gyógytornászként dolgozom, valamint feleségemmel, Juhosné Atyi Mariannával jobb agyféltekés rajztanfolyamokat tartunk.
1985-96 között zenei tanulmányokat folytattam. 1990-től gitártanárként és előadóművészként is dolgoztam. 2000-2004 között elvégeztem a DEOEC EÜF Kar gyógytornász szakát. 1985 óta foglalkozom meditációs és relaxációs technikákhoz kapcsolódó módszerekkel és mozgásformákkal.

Mariann és Nándor

Tedd fel kérdésedet vagy jelentkezz!

Juhos Nándor
+36 20/468-5087

Jobb agyféltekés rajztanfolyam oktató

Jobb agyféltekés rajztanfolyam


IDŐPONTOK:

Debrecen

2024. április 19-21.

 

Miskolc (Szervezés alatt)

 

HELYSZÍNEK:

 

DEBRECEN

Domb u. 1.

(Linedance Club)

 

MISKOLC

József Attila u. 27.

(Babavilág Gyermekáruház bemutatóterme)

 

Akciós áron: 34.990 Ft
(Az ár a rajzeszközöket is tartalmazza.)

 

 

Share This