Mindig nagy örömmel és lelkesedéssel tölt el minket, jobb agyféltekés rajztanfolyamunk végén megtapasztalni a résztvevők elégedettségét és örömét. Az egyik legjobb érzés számunkra, végigtekinteni a büszkeségtől és ámulattól ragyogó arcokon. Fantasztikus élmény látni az 1. és 3. napi rajzok közötti hatalmas különbséget, és osztozni a siker érzésében.
Molnár Attila 1. és 3. napi rajza
Mindnyájunkat felvillanyoz a gondolat, hogy ha 3 nap alatt ekkora siker elérése lehetséges a rajztudás területén, akkor az életünk többi területén is képesek vagyunk rá. Most már tudjuk, hogy nincs számunkra lehetetlen, a siker mindenki számára elérhető.
Amikor kiderítjük, hogy mit akarunk, mire vágyunk, mi a célunk, attól kezdve motiváltakká válunk. Látjuk a korábbi rajztanfolyamot végzett résztvevők hihetetlennek tűnő fejlődését, és ráébredünk, hogy ez nem a véletlen műve, ha nekik sikerült, akkor nekünk is fog.
Ahogy kitartóan haladunk a tanfolyam során a gyakorlatokkal és sorozatosan kisebb sikerélményeket élünk át a rajzolásban, önbizalmunk is fokozatosan erősödik és fölébe kerül kételyeinknek. A harmadik nap végére megtörténik az áttörés, leomlanak a falak és csak csodálkozunk, hogyan lehetséges ekkora fejlődés. Megcsodáljuk az alkotásainkat, megosztjuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat.
Amikor hatékony módszereket alkalmazva, számunkra fontos területre koncentráljuk energiáinkat, a siker garantáltan megérkezik.

Jó rajzolást és sok sikert az élet összes területén!

Mariann és Nándor

Share This