SZERETNÉL VÉGRE IGAZÁN JÓL RAJZOLNI?

jobb agyféltekés rajztanfolyam
l

Szeretnél mindössze 3 nap alatt hatalmas fejlődést elérni a rajzolásban?

l

Szeretnéd problémamegoldó képességedet, kreativitásodat fejleszteni?

l

Szeretnéd agykapacitásodat, képességeidet hatékonyabban kiaknázni?

l

Szeretnél nagyobb önismeretre szert tenni?

MAGADRA ISMERSZ?

Akkor ez a tanfolyam Neked való!

jobb_agyféltekés_rajztanfolyam_csoportkép-tanfolyam_oldalra
Jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon mindez lehetségessé válik. 3 nap alatt új látásmóddal, tapasztalatokkal és módszerekkel gazdagodva meglepő fejlődést érhetsz el rajztudásodban és életed egyéb területein is!
jobb_agyféltekés_rajz_tanfolyam_oldalra
Új rajztudásod birtokában ámulatba ejtheted ismerőseidet, csodás alkotásaiddal megajándékozhatod kedvesedet, családtagjaidat, barátaidat. A jobb agyféltekés rajzolás kikapcsolódást, szórakozást nyújt, igazi relaxáció, feltöltődés, a béke szigete a mindennapok sodrában. Újonnan szerzett tudásodat kamatoztathatod a munkádban is.

Én is meg tudnám tanulni? Lássuk!

Tanfolyamunkon rendszeresen felbukkannak grafikusok, mérnökök, műköröm építők, tetoválók, iparművészek, lakberendezők…, akik a rajztudásukat közvetlenül alkalmazni tudják hivatásukban. Vannak üzletemberek, vállalkozók, pénzügyi szakemberek, könyvelők, tanárok, diákok…, ők a kreativitásuk, problémamegoldó képességük fejlesztésével, új látásmódjuk segítségével válnak sikeresebbé és hatékonyabbá munkájukban, vállalkozásukban, szakterületükön vagy eredményesebbekké tanulmányaik során. Lehet, hogy önismeretedet fejlesztve egyszerűen csak jobban szeretnél boldogulni az életben. Megtapasztalhatod a jobb és bal agyféltekék működése közötti különbségeket, és megtanulhatod az adott helyzetnek megfelelően, összehangoltan használni azokat.

Hogyan zajlik a rajztanfolyam?

Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamunkat, mind a 3 nap 8 órakor kezdjük, 13-14 óráig ebédidő, kb. 17 – 18 órakor végzünk (esetleg az utolsó nap később). A napközben, természetesen tartunk kisebb szüneteket. A rajzeszközöket mi biztosítjuk, amit haza lehet vinni a tanfolyam után.

Mi történik a jobb agyféltekés rajztanfolyamon?

A 3 nap során, egymásra épülő rajzos gyakorlatokkal fejlesztjük az agy-kéz és szem-kéz koordinációt, a szélek, terek, tónusok, arányok érzékelését, és gyakoroljuk a „jobb agyféltekés üzemmódban” történő alkotást. A rajztanfolyam során megtanuljuk és megtapasztaljuk a „jobb és a bal agyféltekés működés” közötti különbséget és megbeszéljük a rajzolással és az agyműködéssel kapcsolatos kérdéseket is. A tanfolyam során lehetőség nyílik megbeszélni, hogy hogyan hasznosítsuk a tanfolyamon tanultakat az élet egyéb területein.

Tedd meg az első lépést!

Share This